Gaby Karlsson Hain

Får man ha en hel by som sin plats? Tycker nog att Fengersfors är min plats. Jag har bott på så många ställen ställen i Sverige men alltid pga att en person i mitt liv valde platsen. Och har därför ofta känt mig medflyttad, ditflyttad och hamnat i sammanhang som jag själv kanske inte skulle valt. MEN Dalsland och Fengersfors är mina val. Jag älskar detta vänliga samhälle. Jag gillar att det är litet och att alla känner alla. Här är man aldrig ensam. Hjärtat av Fengersfors för mig är Bruket och Not Quite. Vi får nog ta en bild på mig där mitt bland människorna och teglet nånstans.

One Comment

  1. debs

    I first came to dalsland in 1992 and as I drove up from Göteborg to froskog I knew I wanted to live here
    it has taken me 20 years to get here
    but I did it :)